Social
Redactor: Mirela Amarie
07 august 2020

Trei migranți ilegali din Asia au încercat să treacă granița ucraineană spre România

Trei  migranți ilegali din Asia au încercat să treacă granița ucraineană spre România

Indivizii au fost găsiți în apropierea graniței de către polițiștii de frontieră ai departamentului Mamaliga din detașamentul Cernăuți. Despre aceasta a informat serviciul de presă al Serviciului Frontierei de Stat.

”Migranții se îndreptau spre România în zorii zilei. Au fost opriți la marginea satului Costiceni. Doi dintre ei sunt originari din India, altul din Pakistan”, a raportat Serviciul  Frontierei de Stat.

Se menționează că, în prezent, sunt verificate informațiile despre posibila implicare a cetățenilor ucraineni care au ajutat străinii în călătoria ilegală.

De asemenea, Serviciul  Frontierei de Stat a informat că în Transcarpatia a fost deschis un dosar penal împotriva unuia dintre organizatorii mișcării ilegale de peste graniță, un rezident din Rahău. Ucraineanul a fost reținut la începutul lunii iunie, deoarece a încercat să transporte doi cetățeni turci la granița Ucrainei cu România.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 355

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți