Social
Redactor: Mariana Struț
04 octombrie 2021

Trenul ”Kiev - Cernăuți”: s-au vândut bilete fără locuri

Trenul ”Kiev - Cernăuți”: s-au vândut bilete fără locuri
04 octombrie 2021

Trenul ”Kiev - Cernăuți”: s-au vândut bilete fără locuri

Trenul Kiev-Cernăuți a pornit din orașul Kiev fără patru vagoane. Pasagerii au călătorit de la Kiev la Cernăuți timp de 12 ore în mare aglomerație. 

Compania „Ukrzaliznytsia” nu a adăugat patru vagoane la trenul №117 Kiev-Cernăuți, care a plecat de la Kiev vineri seara, 1 octombrie. În același timp, biletele pentru aceste locuril au fost vândute, a declarat jurnalistul ucrainean Dmitro Palcikov.

 „Am decis să mergem la Cernăuți cu prietenii pentru weekend, cu trenul 117. Când am ajuns la gară am descoperit că nu erau vagoanele noastre. Însoțitorii de vagon erau șocați, oamenii care trebuiau să urce în vagoane, la fel,  șocați, pasagerii de la alte vagoane - șocați", a scris el pe Facebook chiar înainte de plecarea trenului, adăugând că lipseau patru vagoane la acest tren.

În comentariile la postare, serviciul de presă al Ukrzaliznytsia a explicat că aceste schimbări sunt legate de schimbarea de traseu, care a avut loc din cauza unei alunecări de teren în regiunea Cernăuți.

Alunecarea s-a produs pe 23 septembrie. Dmitro Palcikov a declarat pentru ZAXID.NET că el și prietenii săi au luat bilete cu o zi înainte, pe 22 septembrie, și că Ukrzaliznytsia a avut nouă zile pentru a anula biletele și a returna banii sau pentru a lua măsuri de redirecționarea a pasagerilor. 

După cum a spus Palcikov într-un alt mesaj, pasagerii din vagoanele absente au fost așezați în alte vagoane unde au stat la început și apoi s-au așezat pe locuri libere. Și în ciuda asigurărilor că nu vor exista pasageri în aceste locuri, la ora 01:30 au venit pasagerii, din cauza cărora oamenii au fost din nou plasați în alte vagoane.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 310


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți