Social
Redactor: Mariana Struț
25 octombrie 2021

Uciderea unei femei din regiunea Cernăuți în Italia. Soțul ei a fost condamnat la închinsoare

Uciderea unei femei din regiunea Cernăuți în Italia. Soțul ei a fost condamnat la închinsoare
25 octombrie 2021

Uciderea unei femei din regiunea Cernăuți în Italia. Soțul ei a fost condamnat la închinsoare

În Italia a fost condamnat la 16 ani de pușcărie soțul Zlatei Zagariuk din regiunea Cernăuți. El a fost găsit vinovat de violență domestică și de moartea soției sale și condamnat la 16 ani de închisoare. Omul este dat în urmărire.

Despre aceasta a declarat sora defunctei cernăuțence, Lilia Vakariuk, potrivit UA Bucovina.

Tribunalul din Forli l-a găsit pe Oleksandr Zagariuk, în vârstă de 38 de ani, vinovat de moartea soției sale. Ședința de judecată a avut loc pe 22 octombrie.

Bărbatul mai trebuie să plătească o amendă de 100.000 de euro în favoarea copilului și 60.000 de euro în favoarea mamei defunctei. Înainte de arestare, bărbatul a fugit din țară, acum este pe lista celor urmăriți pe plan internațional.

Pe lângă Oleksandr Zagariuk, a fost declarat vinovat companionul mamei sale. Acesta a fost acuzat că a facilitat fuga inculpatului cu puțin timp înainte de arestare din Italia în Ucraina.

Reamintim că pe 7 iulie 2019, Zlata Zagaryuk a fost găsită moartă în propriul apartament. Pe corpul său erau răni și vânătăi. Potrivit anchetei, cauza morții a fost o lovitură la cap, pe care femeia a primit-o cu câteva zile mai devreme. Soțul ei a fost primul suspectat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 340


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți