Social
Redactor: Mariana Struț
25 martie 2020

Ucraina: 113 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19

Ucraina: 113 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19

În data de 25 martie 2020 pe teritoriul Ucrainei au fost constatate 113 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, în 13 regiuni și în capitală, oașul Kiev, menționează Departamentul situațiilor de urgență.

În special în regiunea Cernăuți în total au fost confirmate 38 de cazuri îmbolnăviri cu COVID-19 (1 deces), orașul Kiev - 31 de cazuri, regiunea Kiev – 22, Ivano-Frankivsk – 5 (1 deces), Ternopol – 4, regiunile Dnipropetrovsk, Zaporijea, Lviv – câte 2, Jitomir – 2 (1 deces), în regiunile Volin, Donețk, Lugansk, Odesa și Cerkasi – câte un caz.

Reamintim că anume în orașul Cernăuți a fost confirmat primul caz de infecție cu coronavirus din Ucraina. Bărbatul infectat cu noul tip de coronavirus, în vârstă de 38 de ani, a fost izolat într-o boxă specială a secției de boli infecțioase a spitalului clinic regional. Cetățeanul la care a fost depistată infecția de coronavirus s-a întors împreună cu soția dintr-o călătorie din Italia.

La intrarea pe teritoriul Ucrainei i s-a măsurat temperatura, simptomele bolii au apărut două zile mai târziu, în data de 28 februarie. Persoanele care au contactat cu cernăuțeanul infectat de coronavirus au fost supuse testelor de laborator. A fost testată pentru infecția cu COVID-19 și soția bolnavului, rezultatele pentru COVID-19 fiind negative.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 330

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți