Social
09 iulie 2020

Ucraina - COVID-19. În cursul zilei de ieri au fost înregistrate alte 810 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus

Ucraina - COVID-19. În cursul zilei de ieri au fost înregistrate alte 810 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus

În cursul zilei de ieri au fost înregistrate alte 810 de noi cazuri de îmbolnăvire. Ministerul Sănătății din Ucraina a numit regiunile cu cea mai mare creștere zilnică a cazurilor de infecție.

În ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de noi cazuri de infecție cu noul tip de coronavirus a fost depistat în regiunile Lviv, Rivne, Transcarpatia și în orașul Kiev. Aceste date au fost făcute publice în cadrul unui briefing de cptre minsitrul  Sănătății, Maxim Stepanov, potrivit UNN. "Dacă vorbim din punct de vedere al regiunilor, în ziua trecută, cele mai multe cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirusa fost înregistrat în regiunea Lviv - 119, regiunea Rivne - 76, Transcarpatia - 89 și în orașul Kiev - 93", a specificat ministrul.

Bilanțul total de la începutul pandemiei ajunge la 51.224 de cazuri de coronavirus în Ucraina, inclusiv - 810 cazuri noi în cursul zilei de ieri, 23.784 de persoane s-au recuperat în această perioadă (665 de însănătoșiri în ultimele 24 de ore).

În Ucraina, de la începutul pandemiei, numărul total al persoanelor care și-au pierdut viața din cauza COVID-19 a ajuns la  1.327 (21 de decese în cursul zilei de ieri).


Agenţia BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 468

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți