Social
Redactor: Elvira Chilaru
18 decembrie 2021

Ucraina începe să plătească o mie de grivne pentru vaccinarea anti-COVID-19

Ucraina începe să plătească o mie de grivne pentru vaccinarea anti-COVID-19
18 decembrie 2021

Ucraina începe să plătească o mie de grivne pentru vaccinarea anti-COVID-19

Ucraina  începe să plătească o mie de grivne pentru vaccinare. Programul „ESupport” are scopul de a ajuta afacerile ucrainene care au suferit cel mai mult în timpul carantinei.

Banii ucrainenilor vor fi cheltuiți pentru indutria creativă, transport și sport, recent fiind adăugată pe listă oportunitatea de a cheltui o mie de grivne pe medicamente.

În plus, permisă vizitarea centrelor expoziționale, de muzee, cumpărarea de cărți – dacă ești adult, vaccinat cu două doze, ai obținut  un „certificat verde” – atunci te poți baza pe aceste fonduri.

Cetățenii în vârstă de peste 60 de ani care au fost vaccinați cu două doze de vaccin pot folosi 1.000 de grivne de la stat în domeniile sociale, inclusiv pentru achiziționarea de medicamente. Potrivit acestuia, mecanismele de primire a sprijinului de stat ar trebui puse la punct în decurs de o săptămână, urmând să se poată folosi din ianuarie.

1000 de grivne  nu pot fi cheltuite dintr-o dată. Suma plății trebuie să corespundă costului serviciului și poate fi oricare. Dacă fondurile de pe card nu sunt suficiente pentru achiziția dorită, plata poate fi împărțită în două părți: prima - suma soldului de pe cardul clientului, a doua - fonduri proprii. Puteți folosi mia proverbială  numai în termen de 4 luni de la ziua obținerii. Dacă fondurile nu sunt cheltuite în acest timp, contul va fi închis, iar fondurile vor fi returnate statului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 282


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți