Social
Redactor: Elvira Chilaru
07 martie 2022

Ucraina lansează website-ul „Ocupant” cu informații despre prizonierii de război

Ucraina lansează website-ul „Ocupant” cu informații despre prizonierii de război
07 martie 2022

Ucraina lansează website-ul „Ocupant” cu informații despre prizonierii de război

Ucraina a identificat militari ruși capturați care participau la război. Consiliului Național de Securitate și Apărare a creat un website care oferă informații despre prizonierii de război ai Forțelor Armate Ruse care au invadat teritoriul Ucrainei din 24 februarie 2022.

Acest lucru a fost raportat de Centrul pentru Combaterea Dezinformării.

„Site-ul este o resursă de informare a Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, care oferă informații despre prizonierii de război ai Forțelor Armate Ruse care au invadat teritoriul Ucrainei din 24 februarie 2022”, se arată în comunicat.

Portalul va fi disponibil cetățenilor ruși, inclusiv familiilor soldaților sau cunoscuților, pentru a obține informații despre starea și locul în care se află prizonierii. Cu ajutorul serviciilor portalului, rudele prizonierilor de război ruși vor putea contacta reprezentanții Ministerului Apărării al Ucrainei.

„Subliniem că militarii ruși sunt tratați în conformitate cu Convenția privind tratarea prizonierilor de război (Convenția de la Geneva) – în special, li se asigură hrană, îmbrăcăminte și tratament, sunt întreținuți  în condiții normale”, informează  Centrul.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 338


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți