Social
Redactor: Elvira Chilaru
23 februarie 2021

Ucraina: Poliția a reținut un cuplu care vindea ciuperci halucinogene

Ucraina: Poliția a reținut un cuplu care vindea ciuperci halucinogene

Oamenii legii au înregistrat mai multe cazuri de  vindere de droguri. Direcția principală a Poliției Naționale din Transcarpatia  subliniază că afacerea cu vânzarea de ciuperci halucinogene în satul Pylypets a fost aranjată de un locuitor din regiunea Donețk în vârstă de 26 de ani și de concubina lui  de 37 de ani din Mucacevo.

Ieri, un bărbat și o femeie au fost depistați de polițiști, imediat după următoarea tranzacție. Infractorii  au primit clienți într-un apartament închiriat, unde locuiește cu ei și copilul lor de șase luni.

Poliția a efectuat imediat o percheziție autorizată în apartamentul suspecților și a confiscat ciuperci halucinogene, cântare electronice și pachete pentru ambalarea mărfurilor.

În prezent, bărbatul a fost reținut în conformitate cu articolul 208 din Codul de procedură penală din Ucraina, iar problema alegerii unei măsuri de reținere pentru femeie  este soluționată. Acțiunile făptașilor sunt calificate în conformitate cu articolul 307 din Codul penal al Ucrainei. Eu pot să facă până la zece ani de închisoare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 198


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți