Social
15 octombrie 2020

Ucraina prelungeşte carantina până pe 31 decembrie

Ucraina prelungeşte carantina până pe 31 decembrie

Guvernul Ucrainei a decis prelungirea aşa-numitei „carantine adaptive”, impusă pentru a opri răspândirea noului coronavirus, din cauza creşterii noilor îmbolnăviri.

„Carantina adaptivă”, o procedură prin care autorităţile pot menţine sau institui restricţii antiepidemice, a fost prelungită până pe 31 decembrie 2020, potrivit rador.ro În plus, Guvernul de la Kiev a înăsprit măsurile restrictive, astfel că manifestările sportive în interior se vor desfășura fără spectatori, iar competiţiile care sunt parte a unor turnee internaționale vor putea avea spectatori doar în urma unei autorizații speciale emise de Ministerul Sănătății din Ucraina.

Prin urmare, toate meciurile campionatelor și Cupei Ucrainei se vor disputa fără spectatori. Pentru meciurile internaționale, cluburile de fotbal vor trebui să obțină o permisiune specială de la autorităţi.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1204
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți