Social
Redactor: Svetlana Pantea
18 ianuarie 2022

Ucraina sub cod galben de vânt puternic

Ucraina sub cod galben de vânt puternic
18 ianuarie 2022

Ucraina sub cod galben de vânt puternic

Din cauza intensificării vântului 350 de localităţi din Ucraina au rămas fără curent electric. De asemenea, au fost smulşi mai mulţi copaci din rădăcini, informează Serviciul situaţiilor de urgenţă.   

În special, în regiunea Ivano-Frankivsk a fost deteriorat acoperişul casei de cultură. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.  

În regiunea Cernăuţi, rafalele de vânt au deteriorat mai multe acoperişuri, între care şi acoperişul şcolii de cultură generală din localitatea Valea Cosminului.  De asemenea, rafalele de vânt puternic au smuls câteva foi de ardezie de pe acoperişul spitalului raional Chiţmani. Personalul tehnic al instituţiei sanitare a eliminat deja consecinţele avariei, provocate de vânt. În prezent au loc lucărie de restaurare a acoperişului.

După cum transmite Serviciul ucrainean de meteorologie, astăzi pe întreg teritoriul Ucrainei a fost anunțată o avertizare de vânt puteri și cod galben de pericol.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 554


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți