Social
Redactor: Mariana Struț
30 august 2021

Ucraina: Trei regiuni ale țării deja nu corespund zonei ”verzi” de carantină

Ucraina: Trei regiuni ale țării deja nu corespund zonei ”verzi” de carantină
30 august 2021

Ucraina: Trei regiuni ale țării deja nu corespund zonei ”verzi” de carantină

Până în prezent, situația incidenței în Ucraina a fost stabilă, astfel încât toate regiunile s-au aflat în zona ”verde” de pericol epidemic.

Însă, potrivit ultimilor date de statistică trei regiuni deja nu corespund acestei zone.

Astfel, indicatorul dinamicii numărului de spitalizări cauzate de îmbolnăvirile cu coronavirus este depășit în regiunea Vinița. Acolo, pentru a doua zi consecutiv, situația se deteriorează. În data de 29 august, indicile era de 61,6%, iar anterior, la 28 august - 54,9%.

Situația privind nivelul spitalizărilor s-a deteriorat și în regiunea Cernihiv. Indicile acolo a ajuns la 53,0%. Și cu o zi înainte, aceasta se încadra în normă și corespundea zonei verzi - 41,0%.

În afară de aceasta, pentru a treia zi consecutiv în regiunea Cerkasi este redusă testarea pentru Covid-19. La 29 august, această cifră era de 298, iar cu două zile mai devreme era de 284 și 292.

În zona verde, dinamica numărului total de pacienți spitalizați cu Covid-19 confirmat sau suspectat nu ar trebui să depășească 50%.

La 30 august, în Ucraina au fost înregistrate 749 de cazuri noi de Covid-19 pe zi. 291 pacienți au fost declarați vindecați, iar 18 pacienți au murit. Cel mai mare număr de cazuri confirmate a fost înregistrat în regiunile Kiev (148), Cernăuți (74), Dnipropetrovsk (72), Odesa (49) și Ternopil (48).

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 724


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți