Social
Redactor: Elvira Chilaru
09 noiembrie 2018

Ujgorod: A fost deschis un nou teren sportiv pentru copii

Ujgorod: A fost deschis un nou teren sportiv pentru copii

La  Ujgorod a fost deschis un nou teren sportiv – un mini-teren de fotbal cu gazon artificial pe teritoriul școlii nr. 8. Școala medie numărul 8 din Ujgorod  de gradele I-III – este   una din cele mai mari școli  din regiunea Transcarpatia, aici studiază 1224 de elevi – informează Agenția BucPress.

Noul teren de fotbal va fi folosit cât mai intens posibil pentru a desfășura activități de educație fizică și activități extrașcolare.

Primarul municipiului, Bogdan Andriiv, a felicitat colectivul  școlii și a subliniat în discursul  său: „În sfârșit am reușit să deschidem  acest  minunat teren sportiv, construit datorită cooperării Administrației Regionale Transcarpatice, Consiliului Regional, consiliului executiv  al  orașului Ujgorod, Federației de Fotbal a Ucrainei. Ne-am propus să deschidem astfel de terenuri sportive în fiecare așezământ de învățământ  din  centrul regional”.

Primarul orașului  a  venit cu cadouri – clubul de fotbal a primit  mingi.  După deschiderea oficială a noului teren sportiv a avut loc un meci de fotbal între echipele de la școală nr. 8 și școala nr. 1 din Ujgorod (elevi din clasele  7-9 ). Când meciul s-a încheiat, tinerii fotbaliști  au primit cupa din partea  Departamentului  de Cultură, Sport, Familie și Tineret din cadrul  Consiliului Municipal Ujgorod.

Instituția de învățământ a beneficiat  de un teren de sport  datorită participării municipiului  Ujgorod  la programul de stat "Construcția terenurilor de fotbal cu gazon artificial în regiunile Ucrainei".

Costul total al mini-terenului sportiv este de peste 1,6 milioane grivne: din fondul de stat pentru dezvoltare regională s-au  repartizat 749.5 mii de grivne ,iar din bugetul municipiului Ujgorod - 871 mii 656 grivne.

Elvira CHILARU pentru Agenția BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 299

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți