Social
15 septembrie 2021

Un bărbat a murit, după ce a fost bătut și tâlhărit de doi indivizi din Cernăuți

Un bărbat a murit, după ce a fost bătut și tâlhărit de doi indivizi din Cernăuți
15 septembrie 2021

Un bărbat a murit, după ce a fost bătut și tâlhărit de doi indivizi din Cernăuți

Bărbatul a murit, după ce a fost bătut și tâlhărit. Un locuitor al regiunii Volyn a fost găsit mort într-o pădure din apropierea orașului Cernăuți.

Potrivit unui comunicat al poliției, bărbatul venise  în regiune să cumpere o mașină. Doi bucovineni sunt suspectați de crimă, dintre care unul trebuia să-i vândă mașina, se comunică pe site-ul Poliției Naționale.

Cadavrul bărbatului de 52 de ani a fost găsit de un localnic în pădurea de lângă Tarașeni. Ulterior a chemat poliția și s-a constatat că bărbatul decedat avea o fractură a craniului și leziuni cerebrale, a declrat într-un comentariu pentru audiovizualul public UA:Bucovina, șeful  Poliției Naționale din regiune, Ruslan Dudareț.

Potrivit poliției,  bărbatul avea 3 mii de dolari și 10 mii de grivne. Bărbatul din Volyn a fost bătut și ar fi fost și tâlhărit, victimei furându-i-se banii. Cei doi indivizi din regiunea Cernăuți, în vârstă de 29 și 34 de ani, suspectați de omorul bărbatului au fost găsiți de poliție într-un hotel din regiunea Rivne în data 12 septembrie. Infractoriii riscă închisoarea pe viață sau pe un termen de la 10 până la 15 ani.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 456


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți