Social
Redactor: Elvira Chilaru
14 martie 2022

Un bărbat deghizat în femeie, reținut de vameșii ucraineni

Un bărbat deghizat în femeie, reținut de vameșii ucraineni
14 martie 2022

Un bărbat deghizat în femeie, reținut de vameșii ucraineni

Un locuitor al capitalei s-a prefăcut că este o femeie și a încercat să treacă ilegal frontiera la punctul de control Porubne, regiunea Cernăuți.

Bărbatul și-a luat copilul minor și a prezentat pașaportul soției sale pentru controlul la frontieră.

Totuși, inspectorul controlului de frontieră al detașamentului Cernăuți a dezvăluit imediat un astfel de plan al unui tânăr de 30 de ani. Nici machiajul și nici peruca pe care a purtat-o nu au ajutat.

După cum s-a dovedit, în acest fel a încercat să evite mobilizarea în armată. Acum vai de capul lui- va trebui să răspundă conform legii, după ce grănicerii au transmis poliției mesajul asupra semnelor infracțiunii prevăzute de art. 336 Cod penal „Evadarea apelului la mobilizare” și l-a adus și pe bărbat la răspundere administrativă pentru tentativa de trecere ilegală a frontierei.

Alți 11 bărbați ce se eschivau de la prestarea serviciului militar au fost reținuți de polițiștii de frontieră Mohyliv-Podilskyi în regiunea Vinnytsia. Ucrainenii au venit din diferite regiuni ale Ucrainei și plănuiau să ajungă în Moldova în afara punctelor de control de pe Nistru. Toți contravenienții au fost reținuți administrativ în conformitate cu articolul 204-1 din Codul contravențiilor administrative „Trecerea ilegală sau încercarea de trecere ilegală a frontierei de stat a Ucrainei”. De asemenea, vor fi predați poliției pentru decizii legale ulterioare.

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 488


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți