Social
Redactor: Svetlana Pantea
13 octombrie 2021

Un cetăţean italian a murit în ambulanţă, după ce două spitale au refuzat să-l primească

Un cetăţean italian a murit în ambulanţă, după ce două spitale au refuzat să-l primească
13 octombrie 2021

Un cetăţean italian a murit în ambulanţă, după ce două spitale au refuzat să-l primească

În regiunea Cernăuţi un cetăţean italian în vârstă de 72 de ani a murit direct în ambulanţă, după ce două instituţii medicale au refuzat să-l interneze, a spus pentru molbuk.ua directorul Centrului orăşenesc pentru îngrijiri medicale de urgenţă, Volodymyr Eleneev.

Potrivit lui, azi dimineaţă medicii de la urgenţe au primit un apel de la un pacient din Storojineţ, pecizând totodată că îmbolnăvirea străinului nu are nici o legătură cu coronavirusul.    

Iniţial s-a decis ca bărbatul să fie transportat la spitalul din Storojineţ, însă internarea lui a fost refuzată din cauza lipsei paturilor în secţia de reanimare pentru persoanele care nu suferă de Covid-19.  Ultertior acesta a fost transportat la Spitalul clinic regional, însă nici aici nu a fost internat, cauza fiind aceiaşi. În cele din urmă, medicii de pe ambulanţă au decis să transporte pacientul la Siptalul de urgenţe din oraşul Cernăuţi, dar în drum spre spital acesta a murit.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 1201


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți