Social
Redactor: BucPress
10 mai 2022

Un cetățean român a încercat să scoată ilegal din Ucraina doi bărbați de vârsta recrutării

Un cetățean român a încercat să scoată ilegal din Ucraina doi bărbați de vârsta recrutării
10 mai 2022

Un cetățean român a încercat să scoată ilegal din Ucraina doi bărbați de vârsta recrutării

Oamenii legii din regiunea Cernăuți au reținut un cetățean român de 33 de ani, bănuit de organizarea unei scheme de trecere a bărbaților recrutabili ucraineni peste frontiera de stat.

Cetățeanul străin a fost reținut în punctul de trecere a frontierei Porubne, în timp ce încerca să scoată ilegal din țară doi bărbați ucraineni de vârsta recrutării.

Conform unui comunicat al Procuraturii regiunii Cernăuți, în timpul formalităților de control la frontieră, cetățenii ucraineni au prezentat angajaților vamali documente de călătorie românești, căpătate de către cetățeanul român, care printre altele s-a angajat să-i transporte peste frontiera de stat. Acesta ar fi cerut pentru serviciile sale câte 5000 de dolari pentru fiecare ucrainean trecut ilegal în România, spun autoritățile ucrainene.

Conform legislației ucrainene, faptele penale săvârșite de cetățeanul român se pedepsesc până la 9 ani de închisoare, cu punerea sub sechestru a bunurilor materiale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 795


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți