Social
Redactor: Elvira Chilaru
03 aprilie 2019

Un grup de transcarpatieni au protestat împotriva ridicării unui gard la frontiera cu România

Un grup de transcarpatieni au protestat împotriva ridicării unui gard la frontiera cu România

În legătură cu apariția unor condiții meteorologice favorabile și o sporire considerabilă a cazurilor de trecere frauduloase a  frontierei de stat a Ucrainei, colaboratorii Serviciului de frontieră  au reluat lucrările la amenajare a construcțiilor tehnice inginerești la graniță, inclusiv cu România.

Astfel, grănicerii din detașamentul  Mucacevo  pe sectorul  departamentului serviciului de frontieră  "Dilove" au început să instaleze un gard - barieră pe linia frontierei de stat.

Un grup de tineri, aproximativ 40 de bărbați, au sosit la locul activităților desfășurate de grăniceri, cerând să oprească instalarea gardului.

Bărbații, majoritatea localnici, deja au fost în câmpul de vedere al  grănicerilor  pentru încălcarea legislației ucrainene. Tinerii au încercat în mod și chip  să intervină și să-i provoace pe grăniceri. De asemenea, la locul conflictului a sosit și primarul satului Dilove.

Locuitorii locali, care au demonstrat un dezacord total față de activitățile  reprezentanților  Serviciului Frontierei  de Stat, au blocat și traseul "Rahiv - Mucacevo".

La fața locului au fost  chemați reprezentanții Poliției Naționale și au fost informate  organele competente de drept.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 619

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți