Social
Redactor: Svetlana Pantea
17 august 2021

Un nou focar de Covid-19 a fost descoperit la o tabără de copii din regiunea Odesa

Un nou focar de Covid-19 a fost descoperit la o tabără de copii din regiunea Odesa
17 august 2021

Un nou focar de Covid-19 a fost descoperit la o tabără de copii din regiunea Odesa

În tabara de copii „Garda tânără” din Odesa au fost identificate 40 cazuri de infectare cu virusul SARS Cov-2 în rândul copiilor şi două cazuri în rândul educatorilor.

Toate persoanele infectate au fost izolate şi testate pentru depistarea Covid-19. Primele rezultate au fost pozitive. Potrivit serviciului de presă al ARS Odesa, în tabăra de copii „Garda tânără” din Odesa se află 27 de copii din regiunea Cernăuţi. Potrivit directorului Centrului regional de control şi prevenire a bolilor, Natalia Gopko, deocamdată nu sunt informaţii privind infectarea copiilor din Cernăuţi. „În cazul în care vor apărea asemenea informaţii, colegii de acolo ar trebui să ne informeze. Şi mă refer nu numai la virusul Covid-19, dar şi alte cazuri de boală”, a spus Natalia Gopko.

La rândul său, Departamentul pentru Protecția Socială a Administrației Regionale de Stat Cernăuți a adăugat că în prezent investighează situația din Odesa. „În prezent, situația din tabără este sub control. Părinții copiilor care se află în tabaă dispun de toate informațiile. Copiii sunt sub supraveghere zilnică”, -  se spune în comunicat.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 469


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți