Social
03 decembrie 2021

Un nou succes sportiv al tinerilor cupceni din nordul Bucovinei

Un nou succes sportiv al tinerilor cupceni din nordul Bucovinei
03 decembrie 2021

Un nou succes sportiv al tinerilor cupceni din nordul Bucovinei

Sportul a fost și este întotdeauna iubit și practicat de cupceni, mai ales de tineri. Școlarii din Cupca au la dispoziția lor atât o sală sportivă cât și două terenuri de sport bine amenajate.

Succesul elevilor de la CIE Cupca se datorează muncii depuse de peste 4 decenii de profesorul de educație fizică, profesor superior, metodist, dl Petru Marcu, originar din Molnița Herței.

Zilele trecute echipa de minifotbal a elevilor din Cupca a obținut întâietatea la competițile de fotbal, etapa III, între comunitățile teritoriale din Hliboca. La competițiile recente au participar șase echipe din comunitățile: Voloca, Camenca, Hliboca,  Iordănești, Tărășeni și Cupca. Elevii au jucat pe terenul de fotbal al satului Suceveni.


Elevii din Cupca au obținut cupa și diploma pe drept meritate. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de tinerii fotbaliști din Hliboca și Voloca.

Felicităm tinerii fotbaliști și aducem sincere mulțumiri profesorului Petru Marcu, cât și părinților care îi susțin și îi încurajează în toate. În deosebi îl vom menționa pe Viorel Alerguș, care singur practică fotbalul, asistă la competițiile și jocurile sportive, iar fiul său  Constantin, elev în clasa absolventă, este căpitanul echipei actuale.

Victoria obținută îi bucură și încurajează, dar totodată îi obligă pe tinerii fotbaliști să se antreneze cât mai mult, să fie perseverenți, ambițioși, dornici de a practica sportul, de a obține noi rezultate frumoase.

Eleonora SCHIPOR, pentru Agenția BucPress – www.bucpress.eu  

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 230


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți