Social
06 aprilie 2022

Un nou transport cu alimente trimis de Primăria Suceava către Cernăuți

Un nou transport cu alimente trimis de Primăria Suceava către Cernăuți
06 aprilie 2022

Un nou transport cu alimente trimis de Primăria Suceava către Cernăuți

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat marți, 5 aprilie, că un nou transport cu produse alimentare a plecat din partea Primăriei municipiului Suceava spre Cernăuti.

Aproximativ 10 tone de produse alimentare, în valoare de 39.532 lei din banii municipalității și din sponsorizări urmează să ajungă la Cernăuți, fiind vorba de următoarele produse: zahăr alb, ulei floarea soarelui, mălai extra, făina albă de grâu, fasole cu costita, pateuri de ficat, paste făinoase, a explicat primarul Lungu.

De asemenea, acesta informat că, la sfârsitul saptămanii trecute, a avut o discuție cu reprezentanți ai BERD (Banca Europeană de Reconstructie si Dezvoltare) pe tema gestionării persoanelor refugiate din Ucraina.

”Au participat la discuție directorul directiei de infrastructură BERD din România, doamna Venera Vlad, si doamnele Charlotte Ruge si Susan Goeransson din board-ul BERD de la Londra, care ne-au adus la cunoștință pachetul financiar de sprijin pentru autoritățile locale din România pentru gestionarea refugiatilor ucraineni și pentru realocarea afacerilor ucrainene in România. Le-am adus la cunostiință faptul că vom recupera banii pe care i-am cheltuit până acum pentru gestionarea migrantilor ucraineni, precum si pentru ajutoarele umanitare trimise de la Guvern, din banii care vor veni de la Uniunea Europeană pentru acest gen de cheltuiei. Primăria municipiului Suceava este alături de poporul ucrainean si in special de orașul Cernăuți în aceste momente grele prin care trec din cauza războiului. Ne rugăm la Dumnezeu să înceteze acest razboi nemilos și nedrept din Ucraina”, a declarat primarul Ion Lungu.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 206


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți