Social
Redactor: Mariana Struț
14 februarie 2022

Un polițist din Cernăuți a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial la Arte Marțiale

Un polițist din Cernăuți a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial la Arte Marțiale
14 februarie 2022

Un polițist din Cernăuți a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial la Arte Marțiale

Dmitro Babinskii, polițist din Cernăuți, a câștigat locul trei la Campionatul Mondiale de Arte Marțiale Mixte MMA. Dmitro nu a ajuns în finală - a fost învins în ultima rundă.

Peste 400 de sportivi au participat la competițiile de arte marțiale mixte, dintre care 22 sportivi din Echipa Națională a Ucrainei. Dmitro a fost selectat pentru echipa națională pe baza rezultatelor campionatului din 2021.

Competiile aveau loc zilnic. Dmitro Babinskii a avut trei rivali - doi din Suedia și unul din Kazahstan.

Este nevoie de 3 minute pentru a câștiga runda. Dacă un atlet este pus pe umeri - el pierde. Potrivit lui Dmitro, aproape că nu există interdicții în artele marțiale mixte - adversarul nu poate fi lovit în față și în zona inghinală. Dmitro a câștigat primele două bătălii, pierzând în fața suedezului.

Dmitro lucrează ca instructor de doi ani, pregătind polițiști pentru autoapărare. În timpul competiției a fost susținut de colegi.

Sportivul își schimbă adesea partenerii de sparring. Face asta pentru a nu se obișnui cu un singur stil de luptă. Se pregătește treptat pentru competiții conform planului calendaristic.

Acum polițistul nu va recurge la antrenamente ci se va recupera după campionat. Iar luna viitoare intenționează să participe la competiția internațională din Bahrain.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 292


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți