Social
Redactor: Mariana Struț
17 aprilie 2019

Un preot greco-catolic din Cernăuți a fost numit ”Voluntarul anului” în Ucraina

Un preot greco-catolic din Cernăuți a fost numit ”Voluntarul anului” în Ucraina

La Kiev au fost premiați învingătorii Concursului național ”Ucraina caritabilă - 2018”. În nominația ”Voluntarul anului” a fost nominalizat capelanul Vasâlii Gasâneți din Cernăuți.

Capelanul bisericii Ucrainene greco-catolice acordă ajutoare umanitare militarilor aflați în estul țării. Conform voluntarilor cernăuțeni, preotul a fost decorat cu Diplomă de gradul II pentru caritate în sfera apărării Ucrainei.

De asemenea, laureați ai concursului ”Ucraina caritabilă 2018” au devenit și voluntarii din Chițmani, regiunea Cernăuți.

Cel mai bun organ de presă care în permanență informează despre acțiunile caritabile desfășurate pentru binele militarilor din estul țării a fost numit ”Alianța independentă ucraineană” din orașul Zastavna, regiunea Cernăuți și Compania TVA, Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 433

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți