Social
03 februarie 2022

Un tânăr din Cernăuți a fost arestat pentru tentativa de omor

Un tânăr din Cernăuți a fost arestat pentru tentativa de omor
03 februarie 2022

Un tânăr din Cernăuți a fost arestat pentru tentativa de omor

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, suspectat de tentativă de omor a 2 persoane din Cernăuți, se află sub arest.

Potrivit anchetatorilor, acesta a rănit 2 persoane care conduceau un autoturism în octombrie 2021, se specifică în răspunsul Poliției Naționale din regiune la solicitarea audiovizualului public UA:Bucovina.  Persoana suspectată are domiciliu în Ivano-Frankivsk, în prezent se află sub arest, fără posibilitatea eliberării pe cauțiune.

Tânărul este suspectat de tentativă de omor a două persoane calificat cu premeditare, printr-o înțelegere preliminară. Sancțiunea articolului prevede închisoare de la 10 până la 15 ani, sau închisoare pe viață.

Vom reaminti, în data de 14 octombrie 2021, au fost trase focuri din armă în direcția unei mașini în care se afla șoferul de 49 de ani și un pasager în vârstă de 63 de ani. Ambii au fost vătămați. În ziua incidentului, la secția de Primiri Urgențe a Serviciului de ambulanță am fost informați că în noaptea de 13 spre 14 octombrie din 2021au fost operate 2 persoane. Ulterior au fost transferați în secția de traumatologie.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 499


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți