Social
Redactor: Elvira Chilaru
28 decembrie 2021

Un transcarpatian nu a plătit pensia alimentară din 2011

Un transcarpatian nu a plătit pensia alimentară din 2011
28 decembrie 2021

Un transcarpatian nu a plătit pensia alimentară din 2011

Executorii de stat l-au obligat pe tatăl-debitor să plătească fiului său o datorie alimentară acumulată timp de 10 ani. Acest lucru a fost raportat de Departamentul Interregional Sud-Vest al Ministerului Justiției.

Din august 2011, Departamentul Teaciv (Teceu) al Serviciului de Stat de executare din regiunea Transcarpattia realizează proceduri de executare silită pentru recuperarea pensiei alimentare de la debitor pentru întreținerea fiului său.

Executorul de stat a aplicat debitorului măsurile prevăzute în partea 9 a articolului 71 din Legea Ucrainei „Cu privire la procedurile de executare”, și anume, a emis o decizie de stabilire a unei restricții temporare a dreptului debitorului: părăsirea teritoriului Ucrainei, conducerea vehiculelor; vânătoare, folosirea armelor.

Au fost luate și hotărâri de sechestru asupra bunurilor și a fondurilor debitorului.

Prin urmare, după aplicarea restricțiilor stabilite de lege, debitorul a plătit datoria pensiei alimentare în valoare de 126.900 grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 254


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți