Social
Redactor: Mirela Amarie
17 ianuarie 2020

Unde în Cernăuți se întâmplă adeseori accidentele rutiere?

Unde în Cernăuți se întâmplă adeseori accidentele rutiere?

Departamentul poliției de patrulare din regiunea Cernăuți a făcut public clasamentul celor mai periculoase străzi din Cernăuți, precum și a drumurilor din regiune pe care se produc cel mai mare număr de accidente de circulație.

După cum s-a raportat la o conferință de presă, străzile cu cea mai mare rată de accidente din Cernăuți sunt Vorobkevici, Calea Halyts'kyi și Komarova.

Pe lângă ele, lista străzilor periculoase ale orașului include Eroii Maidanului, Kaspruk, Holovna, Kalinovskaya și Ruska.

Trebuie menționat că, de la an la an, clasamentul străzilor cu cel mai mare număr de accidente de circulație al orașului este aproape neschimbat, întrucât sunt străzile cu cel mai mare trafic.

Autostrăzile  din regiune pe care sunt înregistrate cele mai multe accidente sunt ca și în ceilalți ani: M-19 Domanove-Kovel-Cernăuți-Tereblecea, N-03 Jîtomîr- Cernăuți și H-10 Strîi-Ivano-Frankivsk- Cernăuți-Mămăliga.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 419
Разом, у безпеці! День європейської співпраці 2020


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți