Social
Redactor: Elvira Chilaru
09 august 2021

Ungaria a prelungit termenul de vaccinare a transcarpatienilor

Ungaria a prelungit termenul de vaccinare a transcarpatienilor
09 august 2021

Ungaria a prelungit termenul de vaccinare a transcarpatienilor

Guvernul maghiar continua  vaccinarea gratuită a transcarpatienilor  direct la punctele de control. Imunizarea va continua până la sfârșitul lunii august.

Vaccinările se pot face la punctele de control Chop-Zagon și Kosino-Barabash. La punctul de control Dzvinkove-Lonya, punctul de vaccinare a fost închis.

Toți transcarpatienii pot fi vaccinați, indiferent de etnie  și domiciliu, dar numai cu pașaport intern al Ucrainei cu permis de ședere local. Toți cei care sosesc pentru vaccinare trebuie să părăsească Ungaria în termen de 24 de ore.

La punctele de vaccinare, se completează un formular în care este inidicat numărul de telefon sau adresa de e-mail la care veți fi informat când și unde vă puteți ridica pașaportul de vaccinare.

Transcarpații vor continua să fie vaccinați cu vaccinul Janssen cu doză unică, se specifică în mesajul de pe site-ul koronavirus.gov.hu.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 440


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți