Social
Redactor: Elvira Chilaru
17 noiembrie 2021

Ungaria: o familie întreagă cu certificate false de vaccinare, internate la terapie intensivă

Ungaria: o familie întreagă cu certificate false de vaccinare, internate la terapie intensivă
17 noiembrie 2021

Ungaria: o familie întreagă cu certificate false de vaccinare, internate la terapie intensivă

O familie din  patru persoane cu certificat de vaccinare anti-Covid fals a fost internată de urgență cu diagnostic de coronavirus în Ungaria.

Soțul a murit, iar soția este în stare critică, medicii încă mai luptă pentru viața ei, scrie Blikk.

Oficialii spitalului au constatat că toți membrii familiei aveau  certificate despre  imunitate și vaccinare ce prezentau semne de fals și au anunțat poliția despre acest lucru,

Jurnaliștii au aflat că niciunul dintre membrii familiei nu a fost vaccinat, dar aveau nevoie de „carte de protecție” pentru că au călătorit des în străinătate. Probabil că în timpul călătoriei au prins coronavirus, iar în scurt timp au fost internați în secția de terapie intensivă a unui spital din Budapesta. Toată lumea avea nevoie de ventilație pulmonară artificială, chiar și cel mai mic copil, care este și el acum în stare gravă.

Numărul de certificate falsificate a crescut în Ungaria în ultimele luni. Poliția investighează în prezent 17 cazuri în care medici și asistenți medicali au fost implicați în realizarea de certificate false contra cost. De asemenea, trei funcționari publici au fost acuzați de fals în documente.

Cel mai important caz a avut loc în iulie în regiunea Szabolcs-Szatmár-Bereg, unde a fost reținut medicul de familie Alshanshon Akif, care vindea certificate de vaccinare false pentru 50.000 forinți. La reținerea acestuia a participat Detașamentul Antiterorist TEC.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 369


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți