Social
Redactor: Mariana Struț
05 aprilie 2022

Uniți pentru victorie. O comună din regiunea Cernăuți trimite bucate militarilor

Uniți pentru victorie. O comună din regiunea Cernăuți trimite bucate militarilor
05 aprilie 2022

Uniți pentru victorie. O comună din regiunea Cernăuți trimite bucate militarilor

În perioada grea, de care avem parte acum o lună, toate comunele din regiunea Cernăuți au dat dovadă că sunt foarte unite și pot sprijini nu doar cei refugiați ci și cei care luptă pentru intergritatea și suveranitatea Ucrainei.

Recent pe rețeaua de socializare Facebook, pe pagina Comunei Voloca a apărut o altă mărturie al acestui fapt.

La Gimnaziul din Hrușăuți care include și o instituție preșcolară și este  filială a Liceului din comuna Voloca, oamenii de bună credință, lucrătorii acestei instituții de învățământ: bucătărese, educatoare, asistenții de educație și personalul tehnic s-au reunit pentru o cauză comună și anume, au pregătit 100 de borcane de jumătate de litru cu sarmale pentru apărătorii Ucrainei, care țin piept invaziei ruse. Aceste conservaturi au fost predate Gărzii Naționale al Ucrainei la Cernăuți.

”Lucrătorii instituției de învățământ din Hrușăuți nu și-au pierdut curajul și abilitățile de muncă chiar și în timpul războiului. Am pregătit bucate celor care luptă pentru țara noastră. Slavă Ucrainei! Slavă Gărzii Naționale!”, a scris în postare profesoara Dana Zinkevici.

Reamintim că la finele lunii martie activiștii și voluntarii din localitatea Voloca au pregătit peste 120 borcane de sarmale care au fost transmise pentru Forțele armate ale Ucrainei și pentru batalionul de apărare teritorială al regiunii Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 386


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți