Social
Redactor: Vitalie Zâgrea
26 februarie 2022

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași acordă sprijin refugiaților din Ucraina

Universitatea
26 februarie 2022

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași acordă sprijin refugiaților din Ucraina

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) își declară solidaritatea față de Ucraina și pune la dispoziție spații de cazare, hrană, consiliere psihologică și facilitarea serviciilor medicale pentru 50 de studenți și cadre didactice din Ucraina, precum și pentru familiile acestora.

„Sunt momente dificile în care nu putem rămâne indiferenți față de tragedia studenților și colegilor noștri din Ucraina. Comunitatea academică a celei mai vechi Universități din România este pregătită să ofere, și de această dată, sprijinul umanitar de care vecinii noștri au nevoie”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC.

În campusul UAIC va funcționa, în cel mai scurt timp, un centru de colectare pentru alimente neperisabile, apă și pături. Luni, 28 februarie, UAIC va deschide un cont bancar în care membrii comunității noaste academice vor putea dona sume de bani care vor fi direcționate către ajutorarea refugiaților din Ucraina.

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 337


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți