Social
10 septembrie 2021

Universitatea Națională Cernăuți: Campania de vaccinare în plină desfășurare

Universitatea Națională Cernăuți: Campania de vaccinare în plină desfășurare
10 septembrie 2021

Universitatea Națională Cernăuți: Campania de vaccinare în plină desfășurare

Studenților și profesorilor de la Universitatea Națională din Cernăuți li s-a administrat vaccinul anti-Covid într-un punct de imunizare pe teritoriul instituției. Au fost vaccinați împotriva coronavirusului studenți și profesorii, precum și alți angajați, a specificat într-un comentariu pentru audiovizualul public, prorectorul universității ”Iurii Fedkovyci”, Tamara Marusyk.

Potrivit acesteia, numărul doritorilor de a se vaccina este foarte mic. Sunt facultăți, unde nu s-a imunizat anti-covid niciun student, astfel încât este în plină desfășurare campania de informare cu privire la vaccinare.

În decurs de o oră, s-au imunizat 35 de angajați ai universității, inclusiv 22 de studenți.

În total, din cei 9 mii de studenți s-au vaccinat aproximativ 400, a spus prorectorul. În același timp, mai puțin de jumătate dintre angajații universității au fost vaccinați împotriva coronavirusului. "Nu ne apropiem încă de 80%. Din cei 2 mii de angajați, au fost vaccinate până în prezent circ a 600 de persoane", potrivit prorectorului.

Reamintim, punctul mobil de vaccinare este situat în cel de-al  4 corp al universității, cu un program zilnic de la 10:00 până la 14:00. Sunt disponibile vaccinurile: AstraZeneka, CoronaVac și Pfizer. Vaccinarea este gratuită și voluntară.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 360


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți