Social
Redactor: Sergiu Barbuța
28 aprilie 2021

Universitatea Națională din Cernăuți a fost inclusă în topul SCOPUS

Universitatea Națională din Cernăuți a fost inclusă în topul SCOPUS

Universitatea Națională „Iurii Fedkovici” din Cernăuți a ocupat poziția a șasea în topul universităților din Ucraina, cu privire la analiza documentelor științifice cuprinse în baza de date SCOPUS, informează portalul osvita.ua.

Institutul de învățământ superior din regiunea Cernăuți a fost depășit de Universitatea Națională Taras Șevcenko din Kiev, Universitatea Națională „V.Karazin” din Harkov, Universitatea Națională Ivan Franko din Lviv, Universitatea Națională „I.Mechnikov” din Odesa și Universitatea Națională Tehnică „Institutul Politehnic „I.Sikorski” din Kiev”.

Clasamentul SCOPUS ia în considerare cantitatea şi calitatea producţiei ştiinţifice ştiinţifice publicate – numărul articolelor în revistele ştiinţifice de specialitate, ponderea articolelor publicate în colaborare cu autori din instituţii din alte ţări, numărul de citări, calitatea publicaţiilor, rata de excelenţă, precum şi alţi indicatori.

Cifrele obținute sunt principalele criterii pentru granturi internaționale pentru cercetare și dezvoltare în comun, deci un motivator foarte puternic pentru dezvoltarea științei în regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 268


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2021 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți