Social
Redactor: Mirela Amarie
08 noiembrie 2019

Va fi oare interzisă vânzarea alcoolului noaptea în Cernăuți?

Va fi oare interzisă vânzarea alcoolului noaptea în Cernăuți?

Deputații consiliului municipal Cernăuți au analizat problema interzicerii vânzării de alcool în timpul nopții, în Cernăuți. Proiectul a fost propus de Oficiul Poliției de Patrulare din regiune.

Potrivit unuia dintre ofițerii de patrulare, care a vorbit deputaților  despre chestiunea dată, de la începutul anului, polițiștii au întocmit 1582 de protocoale administrative pentru consumul de alcool sau pentru apariția în stare de ebrietate în mediul public, iar 582 de protocoale administrative au fost întocmite pentru comportamentul turbulent, care este, de asemenea, de cele mai multe ori cauzat de consumul abuziv de alcool.

„Interzicerea alcoolului nu va rezolva problema dată”, a fost răspunsul deputaților . La urma urmei, timpurile „legii uscate” au arătat că oamenii vor cumpăra în continuare alcool: de la șoferii de taxi, de sub tejghea și așa mai departe.

Prin urmare, proiectul de decizie privind interzicerea vânzării de alcool nu a fost susținut și a fost amânat pentru următoarea sesiune.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 318

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți