Social
Redactor: Sergiu Barbuța
20 octombrie 2021

Vaccinarea este esențială. Guvernul Ucrainei nu va impune un nou lockdown total

Vaccinarea este esențială. Guvernul Ucrainei nu va impune un nou lockdown total
20 octombrie 2021

Vaccinarea este esențială. Guvernul Ucrainei nu va impune un nou lockdown total

Prim-ministrul Ucrainei, Denis Șmîgal, a declarat că Guvernul nu intenționează să impună un nou lockdown total pe fondul creșterii numărului de infectări cu coronavirus.

„Chiar și în zona roșie, întreprinderile și instituțiile publice pot funcționa dacă toți vizitatorii și angajații sunt complet vaccinați. Nu intenționăm să impunem un lockdown total în Ucraina și să oprim economia. Însă, așa cum a declarat săptămâna aceasta șeful statului: „Singura alternativă pentru evitarea lockdown-ului este vaccinarea în masă a populației”, a spus premierul.

Potrivit acestuia, vaccinarea și impunerea unor restricții pentru persoanele nevaccinate vor evita impunerea lockdown-ului. Acest lucru va ajuta economia uraineană să-și revină.

Șmîgal a subliniat că 94,2% dintre cei spitalizați cu coronavirus sunt persoane nevaccinate care nu au fost vaccinate cu nici măcar cu primul ser anti-COVID-19.

„Vaccinarea salvează vieți. În prezent zilnic înregistrăm un număr record de vaccinări. Ieri au fost administrate peste 225 de mii de doze”, a adăugat șeful guvernului.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Urmăriți-ne și pe platforma Telegram

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 264


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți