Social
Redactor: Elvira Chilaru
17 aprilie 2019

Vameșii au arătat unde ascund contrabandiștii cel mai des țigările din Ucraina

Vameșii au arătat unde ascund contrabandiștii cel mai des țigările din Ucraina

Contrabandiștii nu pot inventa  nimic nou. Ascund țigări acolo,  unde sunt ușor de depistat. La o astfel de  concluzie au ajuns vameșii  maghiari în urma unei analize.

„Aproape prin toate punctele de trecere și control a frontierei oamenii încearcă să introducă  în mod ilegal produse accizabile, cum ar fi țigările, folosind metode vechi de contrabandă, care nouă ne sunt  bine cunoscute“, menționează vameșii.

În special, țigările sunt adesea ascunse sub teaca scaunelor din față, sub covoare și în cavitățile podelei. În decurs de doar o săptămână la granița cu Ucraina au fost confiscate 1.900 pachete de țigări în valoare  de 2,5 milioane de forinți.

Conducătorii auto au fost acuzați de infracțiune, ei urmează  să plătească amenzi, iar  vehiculele lor au fost sechestrate. Oare merită să se supună riscului?

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 409

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți