Social
Redactor: Elvira Chilaru
09 iulie 2020

Vameșii transcarpatieni au stopat exportul ilegal al icoanelor și tablourilor vechi în Uniunea Europeană

Vameșii transcarpatieni  au stopat  exportul ilegal al icoanelor și tablourilor vechi în Uniunea Europeană

În acest moment  la postul vamal „Diakovo” inspectorii vamali transcarpatici  au depistat icoane vechi  într-un microbuz.

În intenția de a pleca din  Ucraina îu una din e țările Uniunii Europene, un rezident din Cernăuți, în vârstă de 37 de ani, a ales coridorul  verde pentru microbuzul   Mercedes-Sprinter în  zona de control vamal. Cu toate acestea, în timpul inspecției vamale, inspectorii au depistat trei icoane vechi  și 4 tablouri ascunse de controlul vamal în portbagajul vehiculului,  transportarea cărora peste hotare  prin granița vamală a Ucrainei necesită  autorizații corespunzătoare.

Șoferul sa spus că aceste obiecte  i-au fost  transmise la Cernăuți de către străini pentru transportate în UE la adresa specificată. În prezent, încălcarea normelor vamale este documentată în baza articolului 483 din Codul vamal al Ucrainei. Obiectele  de artă  și de cult  vor fi supuse  examinării  în vederea stabilirii valorii,  a apartenenței istorice și culturale a icoanelor și tablourilor identificate, informează Serviciul de presă al Vămii transcarpatice a  Serviciului Vamal de Stat.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 368

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți