Social
Redactor: Elvira Chilaru
05 aprilie 2022

Vizită în comuna Slatina din Transcarpatia a Baronesei Emma Nicholson

Vizită în comuna Slatina din Transcarpatia a Baronesei Emma Nicholson
05 aprilie 2022

Vizită în comuna Slatina din Transcarpatia a Baronesei Emma Nicholson

Vizita la Solotvino / Slatina, la  4 aprilie a.c., a Baronesei Emma Nicholson, împreună cu reprezentanții conducerii Primăriei Sighetu Marmației a reprezentat un real punct de plecare în ceea ce privește extinderea cooperării între autoritățile locale ucrainene din Slatina  Sighetu Marmației și Fundația AMAR din Marea Britanie, condusă de oaspetele britanic, care se implică de peste 30 de ani în sprijinirea copiilor cu deficiențe și nu numai.

Programul vizitei a inclus întâlniri la sediul  Consiliului Comunității Teritoriale Slatina și cel al Consulatului României la Slatina, precum și vizite la Centrul pentru copii cu dezabilități din Slatina și Spitalul de urgențe din Apșa de Jos, de ale căror tratamente beneficiază și refugiați din zonele afectate de conflict, inclusiv copii. Seria de activități a fost completată de predarea transporturilor de medicamente donate ieri Spitalului din Apșa de Jos și Spitalului din localitatea Kolomiya.

A fost o zi intensă și foarte utilă în ceea ce privește demersurile Consulatului României la Slatina, a consulului Florin Grațian Pârvu de continuare a sprijinirii autorităților ucrainene în aceste vremuri de grea încercare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 336


radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Secretariatul General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a SGG–DRP.
© 2022 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți