Social
28 noiembrie 2019

Zelenski a promis ”anularea facturilor pentru serviciile comunale”. Premierul nu vrea să îndeplinească promisunea Președintelui

Zelenski a promis ”anularea facturilor pentru serviciile comunale”. Premierul nu vrea să îndeplinească promisunea Președintelui

În timpul alegerilor prezidențiale, candidatul Zelenski a promis cetățenilor ucraineni cu vârsta peste 70 de ani – anularea tuturor facturilor la plata pentru serviciile comunale.  

Recent, într-un interviu acordat publicației strana.ua, prim-ministrul ucrainean Gonciaruk a comentat topul promisiunii electorale a noului președinte. ”Guvernul nu va îndeplini această promisiune”, a declarat premierul ucrainean .  

În cadrul unui briefing ce a avut loc ieri, 27 noiembrie, prim-ministrul Oleksii Gonciaruk a declarat că acțiunile guvernului sunt orientate la reducerea tarifelor pentru serviciile comunale, astfel încât vor fi fixate prețurile existente la utilități pentru a nu admite creșterea lor, nu numai pentru cetățenii cu vârsta de peste 70 de ani, ci pentru toți cetățenii din Ucraina.  

Vom reaminti, în data de17 iulie a anului în curs, actualul președinte Zelenski a promis într-o postare video că ”va anula facturiler de utilități pensionarilor, care au peste 70 de ani”.  

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 346

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți