Social
Redactor: Svetlana Pantea
10 ianuarie 2020

Zelenski: Guvernul Ucrainei va sprijini financiar familiile victimelor catastrofei din Teheran

Zelenski: Guvernul Ucrainei va sprijini financiar familiile victimelor catastrofei din Teheran

Preşedintele Ucrainei, Volodymyr Zelenski s-a întâlnit cu rudele ucrainenilor decedaţi în urma prăbuşirii avionului ucrainean în Teheran la 8 ianuarie, precum şi a promis să li se acorde un sprijin finaciar.

„Înţeleg foarte bine că nici-un cuvânt de susţinere rostit în aceste momente grele nu le va şterge durerea din suflet. Statul le va oferi ajutorul necesar, inclusiv financiar, deşi înţeleg foarte bine că banii nu pot întoarce înapoi vieţile omeneşti. Probabil că cel mai important lucuru pe care statul îl poate face pentru aceşti oameni este să dăm un răspuns corect şi clar privind catastrofa aeriană. Vă asigur că Ucraina va face totul pentru stabilirea adevărului, pe care sigur îl vom afla”, a scris liderul ucrainean pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, la 8 ianuarie o navă aeriană ucraineană, la bordul căreia se aflau 176 de pasageri, s-a prăbuşit în apropiere de Teheran. Toţi pasagerii au murit pe loc, între ei fiind şi 11 cetăţeni ucraineni: 9 membri ai echipajului şi 2 pasageri.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 424

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com

BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Departmamentul pentru Romanii de pretutindeni. Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a DRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți